Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ο Ηρακλής και ο Μπάτμαν!

Τώρα που η ομάδα του Ηρακλή πέφτει, πρέπει όλοι μαζί να σπρώξουμε… προς την εύρεση λύσης!
Αγαπητέ οπαδέ του γηραιού ξέρω ότι δε σου πάει η δεύτερη εθνική! Ξέρω ότι θες να υποστηρίζεις μια ομάδα πρώτης γραμμής! Διαισθανόμενος, λοιπόν, τον πόνο και το μαράζι σου, προτείνω δύο πιθανές λύσεις:

Α) Επιλογή άλλης ομάδας. Η Καβάλα είναι μια καλή επιλογή. Ομάδα της βορείου Ελλάδος και μάλιστα με φανέλα σε Γαλανόλευκα χρώματα, όπως ο Ηρακλής. Άλλη μια επιλογή, στα ίδια χρώματα, είναι ο Ατρόμητος. Διότι και ο Ηρακλής της αρχαιότητας, ατρόμητος ήταν!

Β) Αν, παρόλα αυτά, δε θες να φύγεις σε άλλη πόλη, σου έχω και δεύτερη λύση! Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, μπορείς να συγχωνεύσεις την ομάδα σου με κάποια άλλη! Επιτέλους να αρχίσει να γίνεται πράξη, αυτό που όλοι λένε, ότι η Θεσσαλονίκη έχει μόνο μία ομάδα. Ας ξεκινήσει την συνένωση ο Ηρακλής και ο Άρης το κάνει αργότερα. Παραθέτω την φανέλα του νέου ΠΑΟΚ μετά την συγχώνευση (με λίγο μπλεδάκι) και το νέο κοινό σήμα των 2 συλλόγων (γηραιός δικέφαλος - 1908). Το κιτρινάκι θα προστεθεί του χρόνου με την ένωση και του Άρη στην ομόσπονδη ομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: