Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

AAA (Τα 3Α του επόμενου πρωθυπουργού)!


CAPTAIN ANTONIS  vs CAPTAIN ALEXIS !!!
(ή Αλλιώς ο ΘΑΘΑντώνης Αντιμέτωπος με τον ΘΑΘΑλέξη!)

Αυτά είναι τα 3 βασικά προσόντα, που πρέπει να έχει, ο επόμενος πρωθυπουργός!

ΠΡΕΠΕΙ να είναι:

Αβανταδόρος!
Οι συνεργασίες δεν εξασφαλίζουν πρωθυπουργική θέση. Ο υποψήφιος ηγεμόνας, πρέπει να είναι Αυτοδύναμος! Ο Αρχηγός πρέπει να τρομοκρατεί, με διλλήματα. Να παρουσιάζει μια μαύρη πραγματικότητα και τον εαυτό του ως τη μόνη διέξοδο. Να συσπειρώσει γύρω του, Αυτούς που φοβούνται την έξοδο από το ευρώ ή Αυτούς που φοβούνται ότι θα τους απολύσουν από το δημόσιο. Είναι καλός μπλοφατζής, γιατί ξέρει ότι έχει να κάνει με πολίτες «κότες». 
Τα παίζει όλα για όλα. Πρωθυπουργός ή Χάος!

Ανεπάγγελτος!
Έχει μεγαλώσει σε κομματική νεολαία. Από εκεί κατευθείαν στα κεντρικά όργανα του κόμματος. 
Δεν έχει υπογράψει, ούτε έναν ισολογισμό εταιρίας. Δεν έχει σχεδιάσει, ούτε μια καλύβα. Δεν έχει χωροθετήσει, ούτε ένα πάρκο. Δεν έχει ούτε ένα ένσημο, στον τομέα που σπούδασε. Αυτό τον κάνει πιο χαλαρό, σε σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις. 
Είναι Άεργος και Άνετος μπροστά στις λαϊκές Απαιτήσεις και στην Ανάγκη μείωσης της Ανεργίας. Στο κάτω-κάτω οι υποσχέσεις λέγονται προεκλογικές, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Γιατί ισχύουν μόνο προεκλογικά!

Αριβίστας!
Από μικρός, ήθελε να είναι κάτι μεγάλο: Αρχηγός, Υπουργός, Πρωθυπουργός. Αν το κόμμα τον θέλει για Αρχηγό, έχει καλώς. Αλλιώς, τόσο το χειρότερο για το κόμμα. Διώχνει Αντιπάλους, με την παραμικρή Απόκλιση. Τους ξαναφέρνει πίσω Αν τον βολεύουν στα σχέδια του. Πρέπει να έχει Αλλάξει τουλάχιστον μια φορά κόμμα ή να έχει κάνει το δικό του. 
Γι’ αυτόν, οι ηγετικές φιλοδοξίες, παίζουν ρόλο. Όχι, το κομματικό σύνολο, μέσα στο οποίο θα τις πραγματοποιήσει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Από τα αριστερά ή απ’ τα δεξιά θα σωθούμε σίγουρα! 
Ψηφίστε ΤΩΡΑ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: